Consumul de alcool la locul de munca. STOP CONSUMULUI DE ALCOOL LA LOCUL DE MUNCA !
I N S T R U M E N T E   P R O F E S I O N A L E   P E N T R U   D E P I S T A R E A   A L C O O L E M I E I
DARI TEHNOLOGIES SRL - Certificat ISO 9001 nr. 3829 CERTIND
Consumul de alcool la locul de muncă

Aparatele alcooltest / aparatele etilotest - Generalități

În forma lor de bază, sunt aparate pentru detectarea și măsurarea concentrației de alcool din respirația umană sau mai exact sunt instrumente folosite pentru stabilirea alcoolemiei din corpul uman, având la bază o mostră de aer din plămânul subiectului testat. Aparatele funcționează rapid, precis și în mod automat. Exteriorul lor simplu ascund faptul că sunt instrumente extrem de sofisticate.
Aparatele etilotest importate în România de SC DARI Tehnologies SRL, Oradea, printre care aparatele ETILOTEST ALCOVISOR BAC100ETILOTEST ALCOVISOR JUPITERETILOTEST ALCOVISOR MERCURYETILOTEST ALCOVISOR MARK-XALCOOLTEST ALCOVISOR MARSALCOOLTEST HAN-CA 2000™ALCOOLTEST HAN-CA 2010™ și-au găsit utilitatea în locuri foarte diverse, de ex.: săli de operație, unități de urgență medicală, instalații pe bază de ulei, transporturi și dirijări aeriene, transporturi navale și maritime, unități de detenție și corecție, exploatări miniere, stații și depouri de trenuri, stații și depouri de autobuze, porturi, șantiere, producție de orice fel, firme de pază și protecție, departamente de personal, instituții de învățământ, licee, universități, colegii, cluburi de noapte, taverne, școli și multe alte locuri.

Scopul comun ai acestor utilizatori este 
S I G U R A N Ț A
și aparatele etilotest sunt aici pentru a vă ajuta să îl asigurați !
Demarați chiar azi o politică reală de eliminare a consumului de alcool !
Spuneți STOP CONSUMULUI DE ALCOOL LA LOCUL DE MUNCĂ !

Designul ergonomic unic conferă ușurință în utilizare, este un instrument compact care încape cu ușurință într-un buzunar. Dedesubtul exteriorului atractiv se află obișnuita noastră calitate inginerească, ce vă va aduce exactitatea, repetabilitatea, stabilitatea și durabilitatea pe care le așteptați. Ecranul LCD sau Touchscreen-ul color este capabil să expună nu numai rezultatele testului dar poate stimula utilizatorul pe durata testului de alcoolemie afișând mesaje specifice. Electronicele dinlăuntrul unității au fost de asemenea optimizate pentru un consum de mică putere. Astfel, se pot face cel puțin 500 de teste cu bateriile alcaline / acumulatori incluse, un factor care ne permite să facem unitatea așa de compactă și practică totodată.

Cântărind până în 500 grame (depinde de model), aparatele alcooltest vor funcționa pe cont propriu cu ajutorul bateriilor alcaline sau acumulatorilor pentru o flexibilitate totală în folosire. Aparatele alcooltest sunt echipamente mobile care vor asigura aceeași calitate a rezultatelor ca și unitățile fixe, scumpe de la alte firme și vor da rezultate concrete pentru responsabilii de personal.

Sunt instrumente portabile, de ținut în mână, create pentru folosirea lor de către polițiști / responsabilii cu protecția muncii  pentru o mai rapidă detectare a prezenței alcoolului în respirația umană. Ele folosesc un sistem dual de prelevare a mostrei de aer : 1) probă fără contactul cu buzele sau 2) prin muștiucuri igienice de unică folosință. Aparatele etilotest vor arăta rezultatul în câteva secunde, fiind gata de refolosire imediat, fără timp de așteptare și vor semnaliza prezenta alcoolului în corpul uman la orice valoare mai mare de 0,001 mg/L. Aproape toate modelele de aparate comercializate de noi dețin Certificatul de Etalonare de la Institutul Național de Metrologie, București. Aceste documente atestă precizia, exactitatea și corectitudinea rezultatelor. Absolut toate produsele sunt fabricate in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001, sunt certificate CE și sunt omologate ca instrumente evidențiale (în unele țări) și acceptate ca probe în instanța tării respective.

Viteza și ușurința de folosire le-au făcut populare în industrii de înaltă siguranță cum ar fi mineritul, exploatarea metalelor și alte industrii grele. Sunt de asemenea folosite în școli, colegii de tineri, spitale, fabrici și alte locuri în care consumul de alcool este interzis.
 
Logo DARI Tehnologies SRL Oradea
|   Aparate etilotest uz profesional   |
|   Aparate alcooltest uz general   |
ALCOVISOR Satellite USB charger iPhone

|   Instrumente de unică folosință   |

|   Consumabile alcooltest   |
|   Servicii recalibrare și etalonare   |
|   Altele   |
Certificate de etalonare etilotest
Baterii, acumulatori, încărcătoare
Diverse accesorii aparate alcooltest
Mini-imprimante etilotest
Riboane mini-imprimante
|   Detectoare de metale  |
|   Aparate etilotest autovehicule  |
consumul-de-alcool-la-locul-de-munca
consumul-de-alcool-la-locul-de-munca-01